телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]
Познайомтесь з нашою командою

Експерти з багаторічним досвідом впровадження, розвитку та підтримки систем SAP, трансформації та цифровізації бізнесу з використанням світових практик SAP

ТЕТЯНА ШЕВЧЕНКО

Провідний консультант SAP, відповідаю за загально-фінансову модель при впровадженні системи. Сфера відповідальності на проекті – облік необоротних активів, контролінг витрат, облік нерухомості та оренди. Маю практичний досвід ведення бухобліку. Маю сертифікат "SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Management Accounting Associates (SAP S/4HANA 2021)"

ОЛЕГ ТОЧЕНЮК

Архітектор бізнес рішень SAP, відповідаю за комплексний підхід при впровадженні системи та організацію інтерфейсів обміну з суміжними системами. Маю досвід 25+ років роботи з системами SAP, та участі у впровадженні більше ніж 10 систем повного циклу. Маю сертифікат "SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (SAP S/4HANA 2022)"

ОЛЬГА КОСИГІНА

Провідний консультант SAP, відповідаю за модель податкового обліку при впровадженні системи. Сфера відповідальності на проекті – облік ПДВ, фінанси, облік нерухомості та оренди. Маю практичний досвід ведення податкового обліку. Маю сертифікат "SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Financial Accounting Associates (SAP S/4HANA 2021)"

МАКСИМ КРІМБЕРГ

Консультант з розвитку лідерського та організаційного потенціалу, відповідаю за стратегічний розвиток клієнтів, їх людського капіталу, ефективну взаємодію і впровадження рішень на основі платформи SAP. Націлений на успіх клієнтів і розвиток їх бізнесу. Маю досвід ведення проєктних команд, управління їнформаційно-аналітичними відділами, філіями міжнародних компаній.

АРТЕМ ЛИТВИНЕНКО

Консультант SAP, відповідаю за налаштування матеріального обліку у системі SAP. Маю великий практичний досвід впровадження та підтримки систем 1С, що може бути корисним у проектах переходу компаній з 1С на SAP.

Прокладіть шлях до успіху з ERP-системою
Консалтингова компанія, яка створена щоб змінити уявлення про системи SAP

Пишіть нам

[email protected]

телефонуйте

38(050) 966-66-66

Twitter

@alloy_ua