телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday: Управління закупівлями

08.04.2024

SAP PRESS

34

Поточний понеділок і нові книжки деяких доречи ще не було на розпродажу. Тема понеділка закупівлі та все що з ними пов’язано у системі SAP S/4HANA. А тому як завжди за промокодом MYSTERYDEAL, чекають знижки у 35 відсотків.

Sourcing and Procurement with SAP S/4HANA – від автора Justin Ashlock

Sourcing and Procurement with SAP S/4HANASourcing and Procurement with SAP S/4HANA

Отримайте всі важливі деталі, щоб налаштувати та використовувати SAP S/4HANA для пошуку джерел постачань та закупівель! Дотримуйтесь покрокових інструкцій, щоб налаштувати вашу систему для операційних і прямих закупівель, управління запасами, контрактів, пошуку продуктів і рахунків-фактур. Дізнайтеся, як SAP S/4HANA інтегрується з SAP Signavio, SAP Ariba, SAP Fieldglass тощо. Потім запустіть свою систему та після запуску — подивіться, як отримати максимальну віддачу від нових функцій аналітики та налаштувати свій інтерфейс користувача. Досліджуйте майбутнє у пошуку джерел постачання та закупівель!

  • Налаштуйте закупівлю, пошук джерел, виставлення рахунків, оцінку тощо
  • Керуйте процесами пошуку джерел та закупівель у SAP S/4HANA
  • Оптимізуйте свої закупівельні операції за допомогою вбудованої аналітики

Примітка Alloy: Доволі непогана книга яка охоплює весь процес закупівлі у системі. Деякі теми розкриті не досить широко, але як початок для досліджень теми закупівель достатньо. А тому рекомендуємо, якщо це ваша тема.

List Price: $84.99

Today: $55.24

SAP Ariba – від авторів Rachith Srinivas, Matthew Cauthen

SAP Ariba - Rachith Srinivas, Matthew Cauthen

Це вичерпний посібник із SAP Ariba: впровадження, налаштування, операції та інтеграція! Отримайте покрокові інструкції для кожної функціональної сфери, від керування контрактами та рахунками-фактурами до керованих покупок тощо. Подивіться, як кожна програма SAP Ariba вписується у ваш ландшафт закупівель і як вони підключаються до SAP S/4HANA та SAP ERP. Розпочніть свій хмарний проект закупівель вже сьогодні!

  • Розгорніть SAP Ariba для управління відносинами з постачальниками
  • Налаштуйте програми SAP Ariba за допомогою покрокових інструкцій
  • Виконуйте свої процеси закупівель у SAP Ariba Sourcing, SAP Ariba Contracts, Ariba Network тощо

Примітка Alloy: Ну що можливо сказати. Для України це десь аналог системи «Прозоро», але у світовому масштабі, а це означає що ринок не обмежується однією країною. Тобто Ariba, це торгівельний майданчик світового рівня, до того ж інтегрований з системою S/4HANA. Років з 5 а то вже і навіть більше коли я питав а не хоче SAP Україна інтегрувати це все з «Прозоро», мені казали що ні в якому разі і вони конкуренти. Як на мене досі дивні заяви, тому що весь світ и «Прозоро» однієї країни, така собі конкуренція! Але зараза ця думка змінилась, і типу SAP працює над інтеграцією з «Прозоро».

List Price: $84.99

Today: $55.24

Integrating SAP Ariba with SAP S/4HANA – автори Mohana Singh, Divya Srivastava

Integrating SAP Ariba with SAP S4HANA

Готові отримати максимум від SAP Ariba? Оптимізуйте свої щоденні операції, інтегрувавши дані про джерела та закупівлі з більшою системою SAP через шлюз інтеграції SAP Ariba Cloud. Цей комплексний ресурс проведе вас через кожен крок інтеграції, від інсталяції надбудови та налаштування до інтеграції транзакційних даних із SAP Business Network і додатків SAP Ariba. Це ваше єдине місце для підключення SAP Ariba до SAP S/4HANA та SAP ERP!

  • Налаштування надбудови SAP Ariba Cloud Integration Gateway для SAP ERP і SAP S/4HANA
  • Відображайте транзакційні дані для програм SAP Ariba пошук джерел постачання, закупівель і постачальників із покроковими інструкціями
  • Інтегруйте основні дані для безпроблемної обробки

Примітка Alloy: Хороший довідник з покроковими інструкціями як інтегрувати платформу закупівель Ariba з вашою системою, а тому якщо загальні уявлення у вас про системи вже є, то можете сміливо купляти цю книгу. Якщо ж поки ви в перше чуєте ці назви, то можливо почніть з першої книги яка є у цій добірці.

List Price: $84.99

Today: $55.24

Procurement with SAP MM: Business User GuideMatt Chudy, Luis Castedo

Procurement with SAP MM: Business User Guide

Отримати. Придбати. Заготовити. Отримайте все необхідне за допомогою цього посібника із закупівель із SAP Materials Management (SAP MM)! Зануртеся в ключові функції та системні транзакції, які знадобляться для вашої повсякденної роботи, від створення замовлення на замовлення або контрактів до обробки рахунків-фактур і платежів. Опануйте свою закупівельну діяльність, як-от створення ставок і обробка платежів, і оптимізуйте свої процеси закупівель!

  • Опануйте основні завдання закупівель і транзакції в MM
  • Отримайте детальний опис основних процесів закупівлі: планування та прогнозування, закупівля, передача замовлення на склад тощо
  • Економте час і зусилля за допомогою корисних кодів транзакцій MM і шляхів меню
  • Друге видання, оновлене для EHP 8

Примітка Alloy: Зазвичай книги для кінцевих користувачів непогано написані і тому ми рекомендуємо їх тим хто працює з системою але не є консультантом з впровадження. Також можливо варто придбати цю книгу якщо ви включені у групу впровадження як ключовий користувач. Недолік у цій книзі тільки один. Вона нажаль застаріла, так це друге видання але 2017 рік?! Це означає що максимум там описана система S/4HANA 1609 але це суттєві зміни у фінансах а от управління запасами нажаль тут все ще від SAP ECC попередніх версій з їх EHP8, а тому нових транзакцій та додатків тут не буде. Так що купляти чи ні, то вже на ваш розсуд.

List Price: $74.99

Today: $48.74

SAP S/4HANA Sourcing and Procurement Certification Guide – від автора сертифікаціних тестів з упраління запасами Fabienne Bourdelle

SAP S/4HANA Sourcing and Procurement Certification Guide

Готуєтеся до іспиту з пошуку джерел постачань та закупівель? Поставте собі оцінку за допомогою цього посібника для сертифікації! Перевірте ключові технічні та функціональні знання, які вам потрібно здати з відзнакою: від запасних матеріалів до закупівель. Ознайомтеся з методологією тестування, ключовими поняттями для кожної тематичної області та попрактикуйте запитання та відповіді. Ваш шлях до стандарту SAP S/4HANA Sourcing and Procurement і сертифікатів підвищення кваліфікації починається тут!

  • Дізнайтеся про структуру сертифікаційного тесту SAP S/4HANA та як до нього підготуватися
  • Перегляньте ключові теми, розглянуті в кожній частині вашого іспиту
  • Перевірте свої знання практичними запитаннями та відповідями
  • Для іспитів C_TS450 і C_TS452

Примітка Alloy: Якщо ви готуєтесь до сертифікації або вирішили освіжити свої знання, то це гарний спосіб. Автор книги є також автором тестових запитань сертифікаційного тесту і тому у цій книзі будуть описані всі теми які необхідно розуміти щоб здати тест, та мати уявлення не тільки про закупівлі а у про модуль управління запасами в цілому, бо як на мій погляд  назва не зовсім відповідає вмісту, тому що тут не тільки закупівлі а й управління запасами, інвентаризація, налаштування друку вихідних документів, тощо. Сам недавно готувався по цій книзі до тесту, який і успішно склав, але хочу наголосити, що обирайте тест версії 2021 а не 2022, тому що у останньому тесті є питання по аналітичним додаткам Fiori і якщо ви не працювали з ними, то відповісти буде доволі складно, а точніше ніяк, бо в книзі про це не має нічого. Але в цілому навіть не дивлячись на те що автор книги каже що питань які приведені у книзі не буде на тесті, це виявилось не так. У моєму випадку десь 3 питання були такі ж самі як і в книзі.

List Price: $74.99

Today: $48.74

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації
  • 08.05.2023

    SAP PRESS

    Demand Planning with SAP IBP
    Щоб підвищити прибутковість, потрібно планувати наперед. З цим вичерпним посібником із SAP IBP, ви дізнаєтесь, як передбачити попит на ваші продукти. Дотримуйтеся покрокових інстр[...]
  • 07.08.2023

    SAP PRESS

    Migrating to SAP S/4HANA
    Книга-бестселер про міграцію SAP S/4HANA.! Це повний посібник, щодо шляхів, процесів та інструментів міграції SAP S/4HANA. Почніть з основ: дослідіть передумови для міграції та діз[...]
  • Mystery Monday Certifications books

    11.12.2023

    SAP PRESS

    Mystery Monday - Certifications
    Ознайомтеся зі структурою сертифікації SAP, дізнайтеся, що потрібно знати, щоб скласти іспит на відмінно, та перевірте свої знання за допомогою десятків практичних запитань і відпо[...]