телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday – Transportation Management 

26.02.2024

SAP PRESS

56

Виконуєте транспортування матеріалів, та користуєтесь SAP S/4HANA? Вбудована функція SAP Управління транспортуванням (Transportation Management) очікує на вас. Визначне, як логістичні можливості SAP покращують управління рухом і доставкою товарів, виконують вибір перевізника та планування переміщення запасів за допомогою таких інструментів, як SAP LBN та інтеграція з SAP EWM. Як завжди знижка 30 відсотків за кодом MYSTERYDEAL.

Logistics with SAP S/4HANA An Introduction – колектив авторів Deb Bhattacharjee, Vishal Khandalkar, Falguni Thompson, Guillermo B. Vazquez

Logistics with SAP S/4HANA An Introduction

Дізнайтеся, як SAP S/4HANA трансформує ваші ланцюжки поставок! Ознайомтеся з функціями пошуку джерел і закупівель, виконання виробництва, обслуговування заводу, керування замовленнями на продаж, управління транспортуванням, керування складом тощо. Подивіться, як інтелектуальні технології вдосконалюють ваші логістичні операції за допомогою SAP Business Technology Platform (BTP). Дізнайтеся про додаткові хмарні рішення, такі як SAP Ariba та SAP IBP. Це ваша відправна точка для логістики з SAP S/4HANA!

  • Дізнайтесь, що SAP S/4HANA пропонує для виробництва, складування, закупівель тощо
  • Досліджуйте вбудовану аналітику та ключові програми SAP Fiori
  • Відкрийте для себе інтелектуальні технології, які покращують ваші ланцюжки поставок

Примітка Alloy: Непогана книга, яка початковий довідник та відправна точка для занурення у напрямки управління транспортуванням та складуванням. Також можливо придбати якщо ви консультанта наприклад з управління  складуванням та вирішили розширити свої знання у суміжних областях,  то ця книга також може бути вашою відправною точкою.

List Price: $74.99

Today: $52.49

Transportation Management with SAP S/4HANA – колектив авторів Bernd Lauterbach, Jens Gottlieb, Meike Helwig, Christopher Sürie, Ulrich Benz

Transportation Management with SAP S/4HANA

Остаточна книга про ТМ повертається! Більше 1000 сторінок. Подивіться, як керування транспортуванням вписується у ваш ландшафт SAP S/4HANA, і дізнайтеся, що нового є для базової та розширеного управління транспортуванням. Перегляньте основні дані управління транспортуванням, щоб налагодити роботу вашої транспортної мережі. Потім дотримуйтеся покрокових інструкцій, щоб налаштувати та використовувати вбудовану функціональність TM у SAP S/4HANA для планування транспортування, керування замовленнями на вантаж, виконання транспортування, керування оплатами тощо. Доповніть свою реалізацію детальними сценаріями інтеграції, порадами щодо міграції та найкращими методами управління транспортуванням.

  • Впровадження базової та розширеного управління транспортуванням у SAP S/4HANA
  • Майстерне планування транспортування, керування замовленнями на вантаж, вибір перевізника тощо
  • Розрахунок і розрахунки з LSP та клієнтами

Примітка Alloy: Так фундаментальна праця з функціональності управління транспортуванням. Більше ніж 1000 сторінок інформації, ціна зі знижкою доволі цікава у цьому випадку.

List Price: $94.99

Today: $66.49

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації