телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday – Cloud ERP

19.02.2024

SAP PRESS

59

Mystery Monday OnCloude books

Хмарний SAP, поки що це головна стратегія компанії. А тому є деякий сенс ознайомитися з цим. Так в Україні поки якось с хмарними системами не дуже, але і з OnPremise теж така собі ситуація, хоча розмов що пора мігрувати на західне ПЗ точиться багато. А тому цей час радимо використовувати для навчання, бо потім як завжди буде треба все, всім та й одразу.

Як завжди знижка 30% за промокодом MYSTERYDEAL

Cloud Connector for SAP – автори Martin Koch, Siegfried Zeilinger

Cloud Connector for SAP

Встановіть швидкий і безпечний зв’язок між вашою хмарою та локальними системами за допомогою хмарного конектора служби SAP Connectivity! Налаштуйте та конфігуруйте хмарний конектор, від оптимізації продуктивності до впровадження API підключення. Пов’яжіть локальні продукти SAP із SAP BTP та його службами, включаючи SAP Business Application Studio, хмарну інтеграцію SAP Integration Suite тощо. З інформацією про створення безпечних з’єднань, адміністрування хмарного з’єднувача та моніторингу цей посібник містить усе, що вам потрібно!

  • Встановіть і налаштуйте хмарний конектор для SAP
  • Налаштуйте з’єднання для поширених випадків використання, зокрема хмарної інтеграції, SAP Business Application Studio, SAP Web IDE і SAP Build Work Zone, стандартна версія
  • Безпечно запускайте хмарний конектор, відстежуйте помилки, налаштовуйте розповсюдження принципала тощо

Примітка Alloy: На наш погляд одна з цінних книг цієї підбірки, тому що незалежно від того що у вас за система, з’єднувати її  з хмарними рішеннями доведеться у будь якому разі, а тому якщо є трохи грошей, рекомендуємо подивитись на цю книгу.

List Price: $84.99

Today: $59.49

SAP Cloud Platform Integration – великий колектив авторів John Mutumba Bilay, Peter Gutsche, Mandy Krimmel, Volker Stiehl та більше 900 сторінок тексту

SAP Cloud Platform Integration

Об’єднайте свої хмарні та локальні програми за допомогою SAP Cloud Integration (раніше SAP Cloud Platform Integration) у SAP Integration Suite! Інтегруйте процеси та дані у свою систему, крок за кроком, розробляючи та налаштовуючи потоки інтеграції в середовищах Cloud Foundry та Neo. Покращуйте свою інтеграцію за допомогою API, відкритих конекторів і спеціальних адаптерів. Досліджуйте готовий вміст у каталозі вмісту, налагоджуйте та захищайте проекти інтеграції, увімкніть інтеграцію B2B тощо!

  • Налаштуйте та використовуйте SAP Cloud Integration у середовищах Cloud Foundry та Neo
  • Моделюйте сценарії синхронної, асинхронної та B2B інтеграції
  • Навчіться контролювати, підтримувати та захищати потоки інтеграції

Примітка Alloy: Авторів забагато, а тому якість різних частин книги відрізняється. Але ви отримуєте книгу де є все про все, але як завжди це не завжди точно.

List Price: $84.99

Today: $59.49

SAP Activate Project Management for SAP S/4HANA and SAP S/4HANA Cloud – колектив авторів Sven Denecken, Jan Musil, Srivatsan Santhanam

SAP Activate

Плануєте проект впровадження SAP S/4HANA? У цій книзі є експертні поради, необхідні для кожного кроку подорожі! Дізнайтеся про SAP Activate, включаючи ключові поняття, методологію та допоміжні технології. Зрозумійте свої робочі потоки щодо конфігурації, міграції даних, розширюваності тощо, а потім пориньте в розгортання. Ознайомтеся з ключовими етапами та результатами вашого проекту, незалежно від того, чи виконуєте ви нове впровадження чи перетворення системи, і подивіться, що можливо завдяки дворівневій установці ERP. Будьте готові до успішного запуску!

  • Керуйте своїм хмарним або локальним проектом SAP S/4HANA
  • Відкрийте для себе інструменти для налаштування, міграції даних, розширення, інтеграції та тестування
  • Досліджуйте гібридні сценарії в ключових сферах діяльності

Примітка Alloy: Трохи про методологію SAP Activate ми описали у серії статей, а тому почати можливо с них, а от продовжити цією книгою.

List Price: $84.99

Today: $59.49

ABAP in the Cloud (Development and Operations with SAP BTP, ABAP Environment) – великий колектив авторів Gairik Acharya, Aleksandar Debelic, Shubhangi (Deshmukh) Joshi, Aayush Dhawan але тільки 316 сторінок

ABAP in the Cloud

Середовище SAP BTP, ABAP (раніше SAP Cloud Platform, середовище ABAP) потребує спеціальних знань щодо мовних обмежень і середовища розробки — нехай ця книга буде вашим посібником! Почніть із створення пробної версії та налаштування інструментів розробки ABAP в Eclipse. Потім пройдіть крок за кроком через створення програми за допомогою моделі програмування додатків ABAP RESTful, розробку серверних служб і створення програм SAP Fiori. Підключіть свої хмарні програми ABAP до локальних і хмарних систем і дізнайтеся, як керувати цими програмами та підтримувати їх. ABAP не мертвий, він у хмарі!

  • Налаштуйте середовище SAP BTP, ABAP і подивіться, як хмара змінює мову програмування ABAP
  • Розробляйте повні програми, від серверних служб до інтерфейсу SAP Fiori, і навчіться тестувати та контролювати програми
  • Підключайтеся до локальних і хмарних систем за допомогою зовнішніх API

Примітка Alloy: Цю книжку я у свій час придбав, але поки що руки не дійшли до неї, бо у мене теж іноді «лапки», а тому сказати про якість поки що нічого не можу та й не має де це перевіряти, бо не має хмарної системи, на якій це можливо було б перевірити. А  тому запас як-то кажуть кишеню не тягне. Буде потрібно, знаю з чого починати.

List Price: $74.99

Today: $52.49

SAP S/4HANA Cloud An Introduction – дуже виликий колектив авторів на 500 сторінок Thomas Saueressig, Jan Gilg, Uwe Grigoleit, Arpan Shah, Almer Podbicanin, Marcus Homann

SAP S/4HANA Cloud An Introduction

SAP S/4HANA Cloud може багато чого запропонувати — тож подивіться, що можливо! Досліджуйте такі основні функції, як фінанси, логістика та звітність, за допомогою вбудованої аналітики. Дізнайтеся, як хмара SAP S/4HANA впливає на ваших користувачів і як її можна розширити, інтегрувати та застосувати у вашій організації. Отримайте інформацію про найновіші інтелектуальні технології та подивіться, як SAP S/4HANA Cloud може допомогти уніфікувати та оптимізувати ваш бізнес. Сміливий новий світ чекає в хмарі!

  • Відкрийте для себе хмарну ERP-систему SAP S/4HANA Cloud
  • Пройдіться ключовими процесами: фінансами, закупівлями, продажами тощо
  • Досліджуйте інтелектуальні технології, вбудовану аналітику та шляхи впровадження

Примітка Alloy: Як то кажуть десь близько 80 сторінок на тону кілометр одного автора, та ще й 2022 рік, а тому навряд чи там буде багато цікавого. А тому є інші книги, на які можливо витратити грошей, як на мій погляд.

List Price: $74.99

Today: $52.49

Customizing SAP S/4HANA with SAP Cloud Platform – від авторів Paresh Mishra, Vipin Varappurath

Customizing SAP S/4HANA with SAP Cloud Platform

Створіть гнучке та стійке середовище для розробки SAP S/4HANA за допомогою цього посібника з послуг SAP Cloud Platform! Ознайомтеся з кроками, пов’язаними з розробкою корпоративної архітектури, від оцінки наявного ландшафту до розширення та покращення SAP S/4HANA без руйнування ядра. Ви отримаєте детальну інформацію про те, як використовувати служби SAP Cloud Platform для основних даних, інтеграції даних, автоматизації бізнес-процесів, UX і безпеки.

  • Покращуйте та розширюйте архітектуру SAP S/4HANA за допомогою SAP Cloud Platform
  • Подивіться, як служби керування основними даними, інтеграції та автоматизації можуть оптимізувати бізнес-процеси
  • Ознайомтеся з послугами розширення та розробки для налаштування SAP S/4HANA

List Price: $74.99

Today: $52.49

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації