телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday – SAP HANA for Developers

24.06.2024

SAP PRESS

118

Понеділок видався непоганим бо 40 відсотків знижки вже давно не приходили по понеділкам. А тому отримуйте поради та підказки щодо розробки у SAP HANA. Незалежно від того, чи працюєте ви з ABAP, даними моделювання, чи SQLScript, ви отримаєте тут те, що вам потрібно. І це таки непогана підбірка з 4 книг, причому дві з них сам колись придбав. А тому як завжди за промокодм MYSTERYDEAL йдемо та купляємо.

SQLScript for SAP HANA – автор Jörg Brandeis

SQLScript for SAP HANA - Jörg Brandeis

Не знайомі з SQLScript — чи, можливо, хочете освіжити певні знання? Незалежно від вашого рівня навичок, цей вичерпний посібник із SQLScript для SAP HANA! Опануйте елементи мови, типи даних і бібліотеку функцій. Навчіться впроваджувати процедури та функції бази даних SAP HANA за допомогою імперативного та декларативного SQLScript. Інтеграція з ABAP, SAP BW на SAP HANA та SAP BW/4HANA. Нарешті, тестуйте, виправляйте та аналізуйте свої програми SQLScript. Кодуйте як профі!

  • Вивчіть синтаксис SQLScript і запустіть свою першу програму в консолі SQL
  • Читання та запис у базу даних SAP HANA
  • Інтеграція SQLScript із ABAP, SAP BW на основі SAP HANA та SAP BW/4HANA

Примітка Alloy: Все що можу сказати, якщо вам потрібно оптимізувати та розробляти для HANA DB, то ця книга, те що треба. Я тут навіть сам трохи пройшовся по ній, але нажаль не до кінця, та можу сказати, що написано гарно та зрозуміло. Якщо пройти весь цей посібник, то ваш рівень як розробника значно підвищиться. Так що рекомендуємо, а ще й знижка 40% . І на додаток автор книг один, а тому рівень всіх тем книги однаковий якісний.

List Price: $74.99

Today: $44.99

ABAP Development for SAP HANA – колективчик авторів Mohd Mohsin Ahmed, Sumit Dipak Naik

ABAP Development for SAP HANA - Mohd Mohsin Ahmed, Sumit Dipak Naik

У цьому покроковому посібнику розробника є все, що вам потрібно для створення програм ABAP, оптимізованих для SAP HANA. Книга допоможе вивчити середовище та інструменти, які ви використовуватимете, і опануйте методи розробки, які керують парадигмою коду до даних у SAP HANA. Потім перейдіть до базового програмування за допомогою підключення до бази даних ABAP, SQLScript, процедур бази даних, керованих ABAP, основних служб даних тощо. Після того, як ви закодували свої програми, підтримувайте їх за допомогою статистики виконання, трасування й аналізу коду. Створіть це по-своєму!

  • Зрозумійте, як SAP HANA змінює програмування ABAP
  • Доступ до бази даних за допомогою ABAP Database Connectivity, SQLScript і процедур бази даних, керованих ABAP
  • Моделюйте дані за допомогою представлень розрахунків і представлень CDS

Примітка Alloy: Посібник для початківця або для абапера якій переходить з системи ЕСС. Ну ще корисна штука як введення у  SQLScript та CDS.

List Price: $84.99

Today: $50.99

Data Modeling for SAP HANA 2.0 – автор Anil Bavaraju

Data Modeling for SAP HANA 2.0 - Anil Bavaraju

Знайдіть сенс у своїх бізнес-даних. Створюйте, керуйте та захищайте представлення обчислень і функції таблиці за допомогою SAP Web IDE для SAP HANA. Подивіться, як SAP Web IDE, SAP HANA Live і вбудована аналітика SAP S/4HANA взаємодіють для створення ефективних моделей даних. Досліджуйте передові концепції моделювання, сумісні з SAP HANA 2.0, як-от прогнозне моделювання та геопросторовий аналіз. Почніть проектувати ідеальну модель вже сьогодні!

  • Дізнайтеся, як моделювати дані в SAP HANA 2.0 за допомогою SAP Web IDE
  • Створюйте подання обчислень і функції таблиць, керуйте моделями тощо
  • Досліджуйте передові концепції, такі як прогнозне моделювання та просторовий аналіз SAP HANA

Примітка Alloy: Ну ту не можу нічого сказати тому що не дуже розумію про що ця книга та для кого ця книга. Але можливо комусь воно буде потрібно і навіть хтось знає що з цими знаннями робити.

List Price: $84.99

Today: $50.99

SAP HANA XSA – колективчік авторів Francesco Alborghetti, Jonas Kohlbrenner, Abani Pattanayak, Dominik Schrank, Primo Sboarina

SAP HANA XSA - Francesco Alborghetti, Jonas Kohlbrenner, Abani Pattanayak, Dominik Schrank, Primo Sboarina

Хочете створювати програми, які працюватимуть швидше та краще на SAP HANA? Дізнайтеся, як розробляти, тестувати та розгортати власні програми SAP HANA за допомогою SAP HANA XSA! Почніть із вивчення середовища розробки, інструментів і архітектури SAP HANA XSA. Потім визначте свою модель даних за допомогою основних служб даних і HDB, додайте свій прикладний рівень — Node.js, Java або спеціальний — і розробіть свій презентаційний рівень. Завершіть вивчення захистом даних, усуненням несправностей і розгортанням своєї програми!

  • Навчіться використовувати сервер додатків SAP HANA XS Advanced
  • Розробляйте програми від початку до кінця: визначте модель даних, додайте рівень програми та розробіть рівень презентації
  • Захистіть, вирішуйте проблеми та розгортайте завершені програми

Примітка Alloy: Щось з нативного програмування для FIORI але наскільки це корисно сказати важко. І трохи лякає великий колектив авторів, що може привести до не дуже якісного тексту в залежності в розділів книги. Я сам не читав, а тому якщо хтось придбає то діліться враженнями.

List Price: $74.99

Today: $44.99

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації
  • MysteryMonday SAP BTP

    06.11.2023

    SAP PRESS

    Mystery Monday - SAP BTP
    Технологічна платформи SAP BTP. Підбірка книг дозволить вам ознайомитись із тим, що пропонує вашій компанії SAP BTP
  • 25.09.2023

    SAP PRESS

    Mystery Monday - SAP HANA Development
    Mystery monday повернувся з 40% знижкою на книги для розробників ABAP під нову платформу S/4HANA так що, на цей раз є що придбати з корисного.
  • Mastery Monday - SAPUI5

    18.12.2023

    SAP PRESS

    Mystery Monday - Розробка SAPUI5
    Хочете створити чудові інтерфейси користувача? Дізнайтеся, як використовувати SAPUI5 для розробки програм і вдосконалення вашого коду! Як завжди по понеділках знижка на деякі книги[...]