телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday – SAP S/4HANA Logistics

20.05.2024

SAP PRESS

72

Mystery Monday 2024.05..20

Як завжди по понеділкам, ви можете заощадити 30% на електронних книгах про логістику використавши код купона MYSTERYDEAL. SAP S/4HANA Logistics: дозволить вам дізнатись, як використовувати рішення SAP для ваших логістичних процесів, від планування виробництва та PP/DS до AVC! Ну і у довідок практично не має проектів де б не використовувались якісь логістичні функціональності, навіть базові, а тому це можна сказати практично перший з важливих модулів. Доречи бачив не одну систему де не було фінансового обліку (він був в інших системах, типу 1С), але логістика була присутня.

Logistics with SAP S/4HANA – колектив авторів Deb Bhattacharjee, Vishal Khandalkar, Falguni Thompson, Guillermo B. Vazquez

Logistics with SAP S/4HANA An Introduction

Дізнайтеся, як SAP S/4HANA трансформує ваш ланцюг поставок! Ознайомтеся з функціями пошуку джерел і закупівель, виконання виробництва, обслуговування заводу, керування замовленнями на продаж, управління транспортуванням, керування складом тощо. Подивіться, як інтелектуальні технології вдосконалюють ваші логістичні операції за допомогою SAP Business Technology Platform, і дізнайтеся про додаткові хмарні рішення, такі як SAP Ariba та SAP IBP. Це ваша відправна точка для логістики з SAP S/4HANA!

  • Дізнайтесь, що SAP S/4HANA пропонує для виробництва, складування, закупівель тощо
  • Досліджуйте вбудовану аналітику та ключові програми SAP Fiori
  • Відкрийте для себе інтелектуальні технології, які покращують ваш ланцюг поставок

Примітка Alloy: Непогана книга, особливо якщо вам потрібно зрозуміти загальну концепцію логістики у системі, щоб потім без проблем розуміти що за що відповідає у системі. Також рекомендую це консультантам інших модулів щоб розуміти логістику взагалі та як ваш модуль інтегрується в цілому в системі з функціями логістики.

List Price: $74.99

Today: $52.49

Available-to-Promise with SAP S/4HANA – група авторів Sujeet Acharya, Sandeep Mandhana, Jibi Joseph Vadakayil

Available-to-Promise with SAP S/4HANA Advanced ATP

Подивіться, як SAP S/4HANA for advanced ATP покращує ваш процес планування! Встановіть і запустіть aATP у своїй системі, а потім досліджуйте цю функціональні та її можливості для кожного етапу обробки замовлення, від планування до доставки. Дізнайтеся, як програми SAP Fiori спрощують ваші ключові транзакції, знайдіть BAdI та API, доступні для розширення aATP, і застосуйте численні можливості aATP у своєму бізнесі. Маючи в руках цей вичерпний посібник, задовольнити попит клієнтів на ваш продукт легше, ніж будь-коли!

  • Налаштуйте та запустіть SAP S/4HANA для розширеного ATP за допомогою покрокових інструкцій
  • Головна перевірка наявності продукту, обробка замовлень, альтернативне підтвердження, розподіл продуктів тощо
  • Розширюйте розширену функціональність ATP за допомогою BAdI та API

Примітка Alloy: Нічого не можу сказати про якість книги, як на мене ціна вище чим могла б бути, але з огляду на те що обіцяють «срібну кулю», можливо ціна і відповідна, бо типу тут все про модну та важливу функіональність.

List Price: $84.99

Today: $59.49

PP/DS with SAP S/4HANA – автор книги Mahesh Babu MG

PP/DS with SAP S/4HANA

Хочете скористатися розширеним плануванням? Тоді це книга для вас! Отримайте детальні вказівки щодо налаштування та використання PP/DS у SAP S/4HANA. Дотримуйтеся покрокових інструкцій щодо налаштування основних даних, евристики, процедур планування, передачі даних і детального планування. Використовуйте свою систему: ініціюйте запуски планування, оцінюйте результати, виконуйте моніторинг сповіщень тощо. Цей вичерпний посібник, який вам потрібен, містить уявлення про розгортання, міграцію та вдосконалення спрощеної системи!

  • Налаштуйте вбудований PP/DS у SAP S/4HANA для розширеного виробництва
  • Виконуйте планування виробництва та детальне планування крок за кроком
  • Головне планування, обслуговування та евристика планування
  • Це друге видання, яке оновлене та доповнене останніми даними по системі

Примітка Alloy: З огляду на те що автор у книги один а сторінок більше 600, думаю що книга не погана. Зазвичай зарубіжні автори пишуть дуже зрозуміло та не складно. А тому якщо це ваше направлення, то купуйте цю книгу. Думаю не пожалкуєте. Ціна я так думаю виправдає ваші очікування

List Price: $94.99

Today: $66.49

Production Planning with SAP S/4HANA – автор Jawad Akhtar

Production Planning with SAP S/4HANA

Оптимізуйте процес планування виробництва за допомогою SAP S/4HANA! Отримайте покрокові інструкції з налаштування та використання SAP S/4HANA для дискретного, процесного та повторюваного виробництва. Потім пориньте в виробничі інструменти та функції, такі як керування партіями, S&OP, прогнозний MRP, DDMRP і система раннього попередження. Цей базовий посібник містить галузеві приклади, які допоможуть вам максимально ефективно планувати виробництво!

  • Впроваджуйте планування виробництва для дискретного, процесного та повторюваного виробництва за допомогою SAP S/4HANA
  • Керуйте партіями, MRP, S&OP тощо
  • Аналізуйте свої дані за допомогою стандартної аналітики та програм SAP Fiori

Примітка Alloy: Більше ніж 1000 сторінок від одного автора, це дуже непогано. А тому маю думку, що як і попередня книга, ця теж буде корисною якщо вас цікавить виробництво та його планування.

List Price: $84.99

Today: $59.49

Advanced Variant Configuration with SAP S/4HANA – колектив авторів Uwe Blumöhr, Andreas Kölbl, Michael Neuhaus, Marin Ukalovic

Advanced Variant Configuration with SAP S/4HANA

Використовуйте SAP S/4HANA для розширеної конфігурації варіантів для задоволення індивідуальних вимог ваших клієнтів! Виконуйте моделювання продукту, починаючи від створення конфігурованого матеріалу та керування основними даними до налаштування залежностей об’єктів, варіативного ціноутворення та варіантів матеріалів. Відкрийте для себе найважливіші точки інтеграції, зокрема мікросервіси на SAP Business Technology Platform (SAP BTP), SAP Commerce Cloud, SAP CPQ тощо. Включіть найкращі галузеві практики, щоб отримати максимум від вашої системи AVC!

  • Опануйте новий механізм конфігурації варіантів у SAP S/4HANA
  • Налаштуйте дані моделювання та керуйте залежностями об’єктів за допомогою покрокових інструкцій
  • Застосовуйте найкращі практики розробки продуктів і моделювання у виробництві та продажах

Примітка Alloy: Конфігурація варіантів тема доволі цікава і там дуже багато є такого що самому з документації зрозуміти не так то просто. А тому можливо якщо вам необхідно конфігурувати варіанти, то це ваш вибір, що робити свою роботу якісно.

List Price: $94.99

Today: $66.49

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації