телефонуйте

38(050) 966-66-66

Пишіть нам

[email protected]

Mystery Monday – FICO Configuration

04.03.2024

SAP PRESS

81

Традиційно по понеділках знижки на книжки. Цей понеділок приніс книжки які місять все про налаштування фінансів і особливо модуля управлінської звітності – контролінгу. Знижка 35% за промокодом MYSTERYDEAL на електроні видання.

Configuring SAP S/4HANA Finance – автор Stoil Jotev

Configuring SAP S/4HANA Finance

Отримайте правильну конфігурацію SAP S/4HANA Finance з першого разу! Незалежно від того, використовуєте ви нове впровадження чи переходите від SAP ERP, цей вичерпний посібник допоможе вам виконати кожне завдання проекту. Почніть із створення організаційної структури та визначення глобальних основних даних. Далі дотримуйтеся покрокових інструкцій, упорядкованих за функціональними областями: головна книга, AP, AR, контролінг, маржинальний аналіз, прогнозний облік тощо. Ваша нова система чекає!

  • Налаштуйте процеси фінансового обліку та контролю в SAP S/4HANA за допомогою покрокових інструкцій
  • Плануйте свій фінансовий проект SAP S/4HANA
  • Підготуйтеся до тестування, запуску та підтримки виробництва

Примітка Alloy: Друге видання від 2021 року, а тому достатньо нове видання можливо навить з частинами по версії 2020, а тому є що почитати. Все ж таки більше ніж 700 сторінок. Але все ж таки половина книги це про фінанси а не про контролінг. Так воно десь все зараз об’єднано але контролінг це контролінг.

List Price: $84.99

Today: $55.24

Implementing SAP S/4HANA Finance – автор Anup Maheshwari

Implementing SAP S/4HANA Finance

Фінанси, спереду і по центру! Розпочніть проект конверсії фінансової системи SAP S/4HANA. Дотримуйтеся шляху впровадження через підготовку та тестування після міграції, приділяючи особливу увагу міграції даних і функціональній конфігурації. Від головної книги до обліку активів і далі, ви узгодите свою нову систему з існуючими фінансовими вимогами та запустите її. Отримайте найдрібніші деталі та професійні поради за допомогою цього посібника та зробіть свій проект на забудованих територіях успішним!

  • Сплануйте проект SAP S/4HANA Finance
  • Перенесіть свої фінансові дані з SAP ERP на SAP S/4HANA
  • Перегляньте ключові фінансові зміни та інновації в SAP S/4HANA

Примітка Alloy: Дане видання це більше про фінанси та міграцію даних, а тому якщо вас цікавлять фінанси то вам сюди, а от якщо більше контролінг, то є більш цікаві книги.

List Price: $84.99

Today: $55.24

Configuring Financial Accounting in SAP ERP – автор Narayanan Veeriah

Configuring Financial Accounting in SAP ERP

Це ваш вичерпний посібник із налаштування фінансового обліку в SAP ERP! Оживіть старі резервні рахунки — Кредиторська заборгованість, Дебіторська заборгованість, Головна книга SAP і Облік активів — а потім перейдіть до Контрактних рахунків до дебіторської та кредиторської заборгованості, Консолідації, Обліку оренди, Управління відрядженнями, SAP Fiori та багато іншого. Ви навчитеся створювати структуру свого підприємства, використовувати інструменти обслуговування та переконатися, що ваше впровадження працює для вашого унікального бізнесу.

  • Налаштуйте FI відповідно до ваших облікових вимог
  • Налаштуйте Головну книгу SAP, Кредиторську заборгованість, Дебіторську заборгованість тощо
  • Зверніться до реальних прикладів і покрокових інструкцій

Примітка Alloy: 900 сторінок але вже трете видання та ще й 2018 року, а з назви явно видно що воно відноситься до SAP ECC а тому книга за таку ціну?! Краще задонатьте на ЗСУ це буде актуальніше ніж такі витрати на таке не потрібне видання.

List Price: $84.99

Today: $55.24

Configuring Controlling in SAP ERP – автор Kathrin Schmalzing

Configuring Controlling in SAP ERP

Налаштуйте SAP ERP Controlling відповідно до унікальних процесів вашої організації! Спочатку створіть організаційні об’єкти, як-от коди компаній і центри витрат, і призначте їх один одному, а потім заглибтеся в критичні модулі CO. Дотримуйтеся покрокових інструкцій щодо керування основними даними, плануванням, звітністю та фактичними проводками для обліку за елементами витрат, обліку за центром витрат, аналізу прибутковості тощо.

  • Налаштуйте модуль CO відповідно до потреб вашого бізнесу
  • Покращити взаємодію між CO та іншими модулями
  • Дізнайтеся, як SAP HANA впливає на ваші фінансові процеси

Примітка Alloy: 2016 рік видання, у 2015 тільки вийшла S/4HANA першої версії а друга вийшла у 2016 в вересні. А тому навряд чи можливо порекомендувати цю книгу як і попередню. Вона застаріла та практично не актуальна, тим паче що є новіші більш цікаві видання. А то загальна рекомендація, також донат на ЗСУ буде більш корисним.

List Price: $74.99

Today: $48.74

Коментар Alloy: У підсумку два донати на ЗСУ будуть кращими ніж витрати на 2 з 4 книжок цього понеділка.

Коментарі (0)
Додати коментар
Схожі публікації